Producătorul spaniol de piese auto Antolin construieşte o fabrică la Sibiu

Producătorul spaniol de piese auto Antolin construieşte o fabrică la Sibiu
Grupo Antolin din Spania, care produce la Sibiu corpuri de iluminat pentru autovehicule, îşi va extinde în acest an operaţiunile din România printr-o investiţie greenfield, ridicând o nouă fabrică de 13.000 metri pătraţi în apropierea unităţii existente.

Grupo Antolin-CML, divizia de corpuri de iluminat a companiei spaniole, anticipează că noua unitate va fi operaţională până la sfârşitul acestui an, potrivit publicaţiei de specialitate European Plastics News.

Construcţia fabricii a început deja în aceeaşi zonă industrială unde este amplasată unitatea existentă, în apropierea aeroportului Sibiu.

În cursul anului, Antolin vrea să mute liniile de producţie de la fabrica existentă, aflată într-un spaţiu închiriat, către noua unitate, majorând totodată capacitatea.

Fabrica Antolin de la Sibiu are în prezent 357 de angajaţi şi deserveşte mai mulţi producători auto.

Grupul spaniol a preluat fabrica de la Sibiu în anul 2011, când a cumpărat producătorul francez de corpuri de iluminat pentru automobile CML Innovative Technologies.

Potrivit datelor raportate către Ministerul Finanţelor, CML Innovative Technologies Sibiu a avut în 2012 afaceri de 14,8 milioane lei şi un profit de 646.000 lei, cu 163 de angajaţi. Activitatea unităţii a fost extinsă în cursul anului trecut.

Etichete
Comenteaza