Produse cosmetice made in Cluj, vândute pe Emag

Produse cosmetice made in Cluj, vândute pe Emag

Cel mai mare producător român de cosmetice a încheiat un parteneriat cu magazinul online pentru listarea ofertei sale pe platforma Emag Marketplace, în scopul de a intra pe piața din această regiune a Europei.

“În 2019 urmează listarea produselor Farmec și Gerovital în marketplace-urile Emag Bulgaria și Polonia. Noi dorim să accesăm noi piețe de desfacere deoarece sectorul pe care îl reprezentăm este foarte concurențial, dar aflat în plină ascensiune”, a declarat directorul de vânzări al Farmec, Codrean Pop, pentru portalul Retail FMGC.

“Sperăm ca acest lucru să stimuleze și alți antreprenori locali să vină pe platformă, contribuind astfel la dezvoltarea antreprenoriatului în România. Emag Marketplace susține 14.500 de companii, oferindu-le acces la o piață de 500.000 de vizitatori unici în fiecare zi”, a menționat Florin Filote, director al Emag Marketplace.

Societatea clujeană deține în România o rețea de 15 magazine Gerovital și 8 magazine Farmec. Emag este unul dintre pionierii pieței de comerț electronic în România, cu prezență în Bulgaria, Ungaria și Polonia.

Comenteaza