Răsaduri de plante aromatice de la USAMV Cluj

Răsaduri de plante aromatice de la USAMV Cluj
| Foto: Facebook

Facultatea de Agricultura USAMV Cluj-Napoca anunță punerea în vânzare de răsaduri de plante aromatice: rozmarin, mentă, busuioc, salvie, dar și lavandă. 

Disciplina de Fitotehnie, din cadrul Facultatea de Agricultura USAMV Cluj-Napoca anunță punerea în vânzare de răsaduri de plante aromatice, precum și de aloe vera sau apă/ulei de lavandă din producția proprie, începând cu data de 18 mai.

Între răsadurile de plante aromatice se află rozmarin, mentă, busuioc, salvie, dar și lavandă. Specialiștii Disciplinei Fitotehnie vin în întâmpinarea iubitorilor de plante aromatice și medicinale și cu oferta de a le produce răsaduri la comandă.

Uleiul de lavandă este ambalat în sticluțe cu picurător de 10 ml, dar poate fi achiziționat și în cantități mai mari, la comandă. Prețurile sunt următoarele: ulei de lavandă (10 ml) 18 lei, apă de lavandă, salvie sau busuioc (100 ml) 5 lei, Aloe vera 8-20 lei (în funcție de mărimea plantei), Aloe arborescens 10 lei, rozmarin 8 lei, busuioc roșu, busuioc grecesc sau cu frunza lată 2 lei, mentă 3 lei, salvie 2 lei, lavandă 2 lei.

Programul de vânzare este zilnic, luni-vineri, între orele 9.00 -13.00, la serele din incinta Facultății de Știința și Tehnologia Alimentului, Calea Florești nr. 64.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza