Recrutări la baza aeriană low-cost de la Cluj. Care sunt cerinţele

Recrutări la baza aeriană low-cost de la Cluj. Care sunt cerinţele
Cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est a anunțat sesiuni de recrutări pentru bazele sale din Cluj şi din București, ca parte a planului de dezvoltare anunțat pentru 2016.

Recrutarea pentru candidații care vor să se alăture echipei de însoțitori de zbor de la baza din Cluj va avea loc pe 22 februarie, în incinta hotelului Grand Hotel, a precizat conducerea Wizz Air. Doritorii vor trebui să vină cu un CV în limba engleză, cu referințe, cu două fotografii (plan amplu și tip pașaport) și trebuie să fie pregătiți deoarece interviurile se pot desfășura pe parcursul mai multor ore. 

Pentru a putea deveni membri ai echipajelor, doritorii trebuie să îndeplinească o serie de condiții: vârsta de peste 18 ani, să dețină un pașaport valid, diplomă de bacalaureat, să fie fluenți în engleză scris și vorbit, să știe să înoate, să aibă experiență în relația cu clienții și să poată ajunge la aeroport în maximum o oră. Un plus vor avea cei care au abilități de comunicare, sunt flexibili pentru programul în schimburi, se integrează și lucrează ușor într-o echipă. 

Wizz Air este cea mai mare companie low-cost din Europa Centrală şi de Est, care operează o flotă de 66 de aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă 400 de rute de la 23 de baze, ce asigură conexiunea între 38 de ţări. Operatorul aerian are 2.600 de angajaţi şi a transportat 19,2 milioane de pasageri în 2015. Wizz Air este listată la Bursa de la Londra.

Operează cu cinci aeronave de la Someşeni

Compania low-cost va reintroduce din 22 iulie cursa Cluj-Napoca - București după ce a sistat-o acum câțiva ani. În octombrie, Wizz a anunțat alte patru noi trasee de la Cluj-Napoca la Alicante, Berlin Schoenefeld, Billund și Sheffield Doncaster. Operatorul va adăuga din vară a cincea aeronavă la baza sa din Cluj-Napoca.  De pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj mai operează companii precum TAROM, Lufthansa, Blue Air, LOT.

Comenteaza