„Recuperatorii” sunt printre cei mai căutați la Cluj. Salariu de peste 1.000 de euro/lună

„Recuperatorii” sunt printre cei mai căutați la Cluj. Salariu de peste 1.000 de euro/lună
| Foto: pablocalvog - Depositphotos.com

Un ofițer de colectare are o remunerație lunară între 700 și 1.100 de euro.

Un angajat pe poziţia de ofiţer de colectare are un salariu care variază, în medie, între 700 şi 1.100 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

Ofiţerii de colectare au un rol foarte important, fiind responsabili de contactarea clienţilor în vederea recuperării debitelor restante, precum şi informarea acestora cu privire la modalităţile de plată şi propunerea unei soluţii de remediere a situaţiilor similare, pentru a reduce pierderile companiei, atât pe termen scurt, cât şi pe termen lung. Pentru rolurile de ofiţer colectare disponibile pe BestJobs, candidaţii au nevoie de studii superioare, de preferat economice, care să fie completate de experienţă în domeniul economic şi cunoştinţe de limba engleză, nivel mediu. În prezent, se caută astfel de candidaţi în Bucureşti, Ploieşti, Constanţa, Cluj şi Timişoara, iar oferta salarială este între 700 – 1.100 euro/lună net - Ana Vişian, marketing manager, BestJobs, potrivit ZF.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, bonusuri performanţă, posibilitatea de a lucra remote, training si cursuri de formare.

Ofițerii de colectare sunt printre cei mai căutați la Cluj

În prezent, 532 de posturi vacante pentru poziţia de ofiţer de colectare sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Ploieşti, Constanţa, Cluj şi Timişoara.

Comenteaza