Red Deal - prima reţea de cumpărături colective din Transilvania

Red Deal - prima reţea de cumpărături colective din Transilvania
Modelul de afaceri se bazează pe obţinerea de reduceri semnificative (40%-90%) pentru anumite produse şi servicii datorită acumulării unui număr mare de cumpărători.
Shoppingul pe internet şi cel în colectiv nu a generat prea multă încredere pană recent. Motivele au fost mai multe: asocierea falsă cu sistemele de multi level marketing mascate sub forma unor cluburi de shopping, reţinerea faţă de cumpărături făcute pe internet, modalităţi de plată inadecvate. Însă in ultima vreme prejudecăţile în ceea ce priveşte cumpărăturile online se schimbă, iar numărul celor care agrează acest tip de shopping este în creştere dinamică.

Cum funcţionează?
Siteul http://www.reddeal.ro lansează de două ori pe săptămână câte o ofertă valabilă 2-3 zile: de ex. un meniu de restaurant la jumătate de preţ, 25 RON în loc de 50 RON. Dacă se adună un număr minim (de ex. 10) de clienţi doritori să meargă la restaurantul respectiv, oferta devine activă. Plata se face doar după ce oferta se activează, iar cumpărătorii vor lista cuponul valoric primit de pe site, cu care vor merge la restaurant să beneficieze de ofertă.

Specific local de la transilvăneni pentru transilvăneni
Red Deal este axat exclusiv pe oraşele mari din Transilvania, dispunând de cea mai mare bază de date de clienţi în afara Capitalei. Ofertele prezentate se realizează în parteneriat cu afaceri locale, sprijinând astfel comerţul local. Din studiile de piaţă realizate de Red Deal reiese că ofertele (aşa numitele deal-uri) cele mai atractive pe piaţa locală sunt restaurantele, serviciile de înfrumuseţare, precum şi activităţile de recreere. Bazat pe aceste statistici, Red Deal pregăteşte o ofertă specială, pur şi simplu „enervant de atrăgătoare” pentru ziua îndrăgostiţilor! Înregistraţi-vă chiar acum pe http://www.reddeal.ro să nu rataţi momentul lansării ofertei! Click aici acum!

Siguranţa pe primul loc!
Pentru siguranţa tranzacţiilor, Red Deal foloseşte sistemul de plăţi cu carduri bancare, oferit şi garantat de o bancă de renume din Cluj.

Situaţie win-win-win
Modelul de afaceri al Red Deal oferă avantaje semnificative şi pentru întreprinzătorii locali: „este o relaţie win-win-win, din care fiecare participant (cumpărător, firmele locale, Red Deal) are de câştigat. Oferim un serviciu de marketing inedit pentru partenerii noştrii, în care ei sunt cei care pot stabili parametrii importanţi: numărul de clienţi doriţi şi momentul, respectiv timpul în care cumpărătorii vor putea beneficia de reducere (stabilind săptămâna, ziua sau chiar ora în care oferta este valabilă). Adiţional, partenerii noştri primesc contravaloarea bunului sau serviciului în avans (la câteva zile dupa expirarea dealului), pe când clienţii îi vor căuta de obicei pe parcursul unui interval de timp mai îndelungat pentru a beneficia de oferta cumpărată.” – ne-a explicat reprezentantul companiei Red Deal.

www.reddeal.ro



Comenteaza