Reduceri de preț la vacanțele în Grecia din cauza testului Covid

Reduceri de preț la vacanțele în Grecia din cauza testului Covid

O agenție de turism cu zboruri de la Cluj a decis să aplice reduceri de până la 547 euro/persoană la vacanțele cu avionul în Grecia pentru a veni în sprijinul turiștilor nevoiți să facă testul de coronavirus înainte de concediu. 

”Am vrut să venim în sprijinul turiștilor care trebuie să suporte cheltuieli suplimentare, impuse de efectuarea testului Covid înainte de a pleca în vacanță. Am discutat cu toți furnizorii noștri și am obținut o serie de discounturi pe destinațiile noastre consacrate, cum ar fi Creta, Rodos sau Santorini.

Astfel, turiștii noștri nu vor plăti mai mult pentru concediul din acest sezon. Totodată, avem inclus, ca bonus, produsul nostru personalizat de asigurare, Cocktail Travel Protection, care cuprinde și riscul de Covid, şi pe partea de storno şi asigurarea medicală la faţa locului, dacă este nevoie, dar asigură şi biletul de întoarcere”, spune Dan Goicea, director al Cocktail Holidays.

De luna aceasta, agenția va relua și operarea charterelor către Turcia și Egipt, odată cu ridicarea restricțiilor de călătorie către aceste două destinații. Către niciuna din aceste destinații turiști nu sunt condiționați la intrarea în țară de un test Covid negativ.

”Charterele către Turcia vor opera până în octombrie, către destinațiile noastre consacrate Antalya, Bodrum, Kusadasi”, explică Goicea. Agenția și-a început activitatea oferind turiștilor vacanțe cu zboruri charter în Grecia, operând acum 25 de destinații din București, Cluj, Iași, Constanța.

Aceasta are pachete turistice din Cluj spre Creta, Skiathos, Rodos și Zakynthos. Anul trecut, compania a avut vânzări de 25 de milioane de euro, cu 40% peste 2018.

Comenteaza