Regionala Cluj va moderniza 14 treceri de cale ferată cu 4,5 milioane de euro

Regionala Cluj va moderniza 14 treceri de cale ferată cu 4,5 milioane de euro

Regionala CFR Cluj a demarat procedura de modernizare a 14 treceri la nivel cu calea ferată, în valoare de 22 milioane de lei.

Licitația a fost lansată în sistemul electronic de achiziții publice. Contractul este împărțit în cinci loturi, iar participanții pot opta pentru unul, mai multe sau toate, conform platformei Club Feroviar.

Primul lot se referă la ramificația Satulung – Bușag, în stația Baia Mare și la linia Apahida – Baia Mare, km 177 + 857, al doilea, la linia Dej Călători – Ilva Mică, între stațiile Nimigea și Salva; linia Salva – Sighetu Marmației, în stația Salva, iar al treile, tot pe linia Salva – Sighetu Marmației, stația Camara Sighet; respectiv între stațiile Camara Sighet și Bocicoi.

Lotul 4 este poziționat pe aceeași linie, între stațiile Leordina și Vișeul de Jos; dar și pe linia Salva – Sighetu Marmației, între stațiile Leordina și Valea Vișeului; iar lotul cinci, pe linia Valea lui Mihai – Nyrabrany și la linia Episcopia Bihor – Halmeu, între stațiile Șilindru și Valea lui Mihai.

Termenul limită este 22 iulie, iar oferta trebuie să fie valabilă până în 22 noiembrie. Contractul constă în modernizarea trecerilor la nivel cu instalații de semnalizare optică și acustică, semibariere acționate electric, proiectare și execuție. Se pot solicita clarificări la documentația de atribuire cu maximum 20 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor.

Comenteaza