Rehau își mută birourile din Cluj de la sat la oraș

Rehau își mută birourile din Cluj de la sat la oraș
Grupul german se bazează pe tehnologiile cu polimeri

Furnizorul german de soluții pentru ferestre, instalații și mobilă Rehau își va reloca birourile din comuna Apahida în municipiul Cluj-Napoca, în conformitate cu noua sa strategie.

Acesta își va extinde activitatea în Europa de Est printr-o investiție de 10 milioane de euro în județul Sibiu. Rehau decis să construiască un hub regional pentru a deservi mai ușor piața și clienții, dar și pentru a fi mai aproape de drumurile europene.

„Din dorința de a oferi un mediu de lucru cât mai plăcut pentru angajați, planurile de viitor ale companiei sunt construite și în jurul bunăstării lor. De aceea, avem în vedere mutarea birourilor în oraș, oferind astfel un acces mai facil către sediile noastre”, a declarat Alexandru Oprea, country manager al Rehau România.

După finalizarea construcției noului hub regional din Sibiu, Rehau va renunța la locațiile actuale din comunele Tunari și din Apahida și își va reloca birourile central, în București și Cluj-Napoca. Investiția de la Sibiu are ca scop extinderea capacităților de producție, servicii și logistică în România, pentru a servi mai bine și mai rapid atât clienții locali, cât și pe cei din Europa de Est.

Investiția va fi terminată în 2022. În prezent, Rehau se află în etapa de planificare. Grupul Rehau este specializat în soluții bazate pe polimeri, cu vânzări anuale de 3,5 miliarde de euro. Acesta are 20.000 de angajați, dintre care 8.000 în Germania. Compania produce soluții pentru construcții, automobile și industrie. În România acesta grupează 86 de angajați la nivel național, având afaceri de 44 de milioane de euro în 2019.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza