Reîncep angajările la De’Longhi. Caută 100 de montatori

Reîncep angajările la De’Longhi. Caută 100 de montatori

Producătorul de electrocasnice De’Longhi caută 130 de oameni pentru fabrica de espressoare de cafea din Jucu, Cluj.

Cele mai multe joburi disponibile fiind pentru montatori electromecanici (100), dar şi pentru maşinişti (4), electromecanici (6), operatori mase plastice (6), tehnicieni analişti (5), potrivit site-ului Agenţiei Judeţeane pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

De’Longhi România a avut în 2019 un număr mediu de 1.943 de salariaţi, cu 200 de oameni mai puţini decât în anul anterior, conform ZF. Estimările pentru acest an vizează însă un total de 2.366 de angajaţi, adică peste 400 de oameni noi.

Italienii angajează la Jucu, dar au în plan să ajungă la 500 de oameni în noua fabrică din judeţul Bihor. De’Longhi a cumpărat anul acesta o nouă hală de 25.000 mp şi o serie de echipamente de la Jasz Plaszt Ro, o afacere antreprenorială din Ungaria.

Italienii au preluat o fabrică ce producea componente pentru Samsung şi au demarat în localitatea Mădăras (Bihor) producţia de componente şi electrocasnice mici. Pe lângă producţie, italienii au local şi un birou comercial. Ambele divizii din România – producţia de la Jucu şi comercialul - sunt operate de aceeaşi entitate juridică.

Comenteaza