Renunţarea la impozitul pe salariul minim, măsura care "combate sărăcia"

Renunţarea la impozitul pe salariul minim, măsura care "combate sărăcia"
| Foto: interregionews.eu

Claudiu Năsui, Ministrul Economiei spune despre renunţarea la impozitul pe salariul minim că este cea mai bună măsură pe care poate fi luată pentru a combate cea mai mare problemă economică a României, anume sărăcia. 

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

”Absolut, este cea mai bună măsură! (…) Este cea mai bună măsură pe care o putem face ca să combatem cea mai mare problemă economică a României, anume sărăcia. Este absolut realizabilă, dacă avem dorinţa politică să o facem”, a declarat Claudiu Năsui, joi seară, la Antena 3, întrebat despre eliminarea impozitului pe salariul minim, transmite money.ro

Năsui a menţionat că şi doreşte să se renunţe la impozitul pe salariul minim începând cu anul viitor, iar primul domeniu în care acest lucru să se întâmple să fie agricultura. 

”Avem în Programul de guvernare, începem să o facem din 2022, într-un domeniu anume, nu vă ascund că cred şi să sper că va fi agricultura. De ce? Pentru că în agricultură sunt şi salarii mici e şi evaziune fiscală foarte mare. Lucrul acesta (…) exact asta face: elimină această evaziune, pentru că o face nerentabilă. De ce să îţi mai ascunzi, de ce să nu plăteşti salariul prin bancă şi oficial şi tot dacă nu mai e povara fiscală mare? Acea povară fiscală este ce care creează cauzele şi premisele şi încurajează această evaziune fiscală” , a adăugat ministrul Economiei. 

El susţine că va fi un an greu pentru economie, menţionând că va face ”tot posibilul ca economia să beneficieze de tot ce s-a promis”. 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza