Restaurant german celebru din Cluj, închis de pandemie

Restaurant german celebru din Cluj, închis de pandemie
Restaurantul din Aiton era specializat pe gastronomia germană | Foto: GCB

Unul dintre cele mai renumite restaurante cu profil german din județul Cluj și-a închis porțile după restricțiile impuse de pandemia de coronavirus. Totuși, specialitățile nemțești de la Gasthof Cluj-Blick (GCB) se regăsesc acum în altă unitate deschisă în mediul rural, la Ciurila.

“Dragi prieteni și oaspeți ai restaurantului Gasthof Cluj-Blick, cu regret trebuie să vă informez că am fost obligată să închid restaurantul. De îndată ce voi avea noutăți, vă voi informa”, relata, în primăvară, Angelika Wienhöfer, unul dintre asociați.

Printre specialitățile existente în restaurantul din vârful unui deal din Aiton se numărau cârnații bavarezi, șnițelul vienez, înghețata de casă sau vafele nemțești. După apariția epidemiei și a măsurilor restrictive la nivel național, aici se livrau mâncăruri în unitate, cu comandă pe internet.

Afacerea a fost creată de Angelika Wienhöfer și Erwin Truwe. După închiderea unității, Wienhöfer activează la noul complex ridicat pe malul unui lac din Ciurila. “De acum înainte veți găsi mâncare germană și românească sub un singur acoperiș, la Stâna lui Aidan. Voi oferi săptămânal preparate noi din meniul nostru și vă aștept cu nerăbdare”, a transmis aceasta.

“Probabil mulți dintre clujeni cunosc Gasthof Cluj-Blick, ce nu știți este că afacerea s-a închis. Ne-am dorit să dăm o mână de ajutor și am invitat-o pe Angelika Wienhöfer să vină alături de noi o vreme și împreună să vă oferim preparate tradițional românești și tradițional germane”, a motivat proprietarul unității din Ciurila, Aidan Andon.

loading...
Comenteaza