Revelionul în țările calde pentru clujeni: între 500 și 1.200 de euro

Revelionul în țările calde pentru clujeni: între 500 și 1.200 de euro

Ofertele de revelion cu plecare din Cluj prezentate la Târgul de Turism  al României (TNT) în țări precum Egipt, Cipru sau Emirate încep de la 543 de euro de persoană.

Pentru Hurghada mai sunt disponibile la agenția Cocktail Holidays pachete numai de la Cluj-Napoca, de la 741 euro/persoană. O vacanţă în Dubai costă de la 1.041 euro/ persoană, cu zbor de la Bucureşti, şi de la 1.183 euro/ persoană cu zbor de la Cluj-Napoca, iar în Cipru, de la 459 de euro/ persoană cu zbor de la Bucureşti şi de la 543 euro/ persoană cu zbor de la Cluj-Napoca.

"În sezonul 2019, datorită cererii crescute, am suplimentat numărul de locuri pentru Zakynthos, Heraklion, Chania, atât la Bucureşti, cât şi la Cluj-Napoca, dar şi pentru Antalya - destinaţia de suflet a românilor. Cele mai mari creşteri s-au înregistrat pentru Turcia, 120%, Egipt 85%, Emiratele Arabe Unite 35%", precizează directorul general al agenției, Dan Goicea.

Agenţiile de turism şi tour-operatorii de la TTR au venit cu oferte pentru toate sezoanele, gusturile dar şi buzunarele, discounturile la vacanţe depăşind pe alocuri 50%, mai ales că în acest an se suprapuneau ofertele Early Booking cu reducerile de Black Friday. Ofertele au venit de la 230 de expozanţi, din 16 ţări.

Comenteaza