Revin reducerile Tarom pentru zborurile Cluj-București. Cât costă biletele

Revin reducerile Tarom pentru zborurile Cluj-București. Cât costă biletele

Tarom revine cu o nouă oferă promoțională de toamnă pentru zborurile interne, inclusiv ruta Cluj-București.

Compania TAROM pune în vânzare, în perioada 14 - 16 octombrie 2024, bilete de avion la tarife începând de la 23 euro, pentru zborurile într-un singur sens, pe toate rutele interne, a anunţat luni operatorul aerian naţional, într-un comunicat.

Oferta este valabilă pentru călătorii începând din 11 noiembrie 2024.

Reduceri la Tarom pentru zborul Cluj-București și celelalte curse interne

„Aşadar, din nou, la început de săptămână puteţi face o alegere bună scurtând distanţa şi călătorind în România de la 23 euro pentru un zbor într-un singur sens (dinspre destinaţiile interne spre Bucureşti), 47 euro (dinspre Bucureşti către destinaţiile interne), respectiv 69 euro pentru un zbor dus-întors. Tariful include toate taxele, un bagaj de mână de 8 kg, iar toţi pasagerii noştri beneficiază de check-in gratuit", se arată într-un comunicat al companiei.

Biletele sunt disponibile pentru vânzare atât pe site-ul www.tarom.ro, cât şi prin intermediul agenţiilor proprii sau al agenţilor autorizaţi.

De aici se pot face rezervărișe cele mai rapide.

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române - TAROM a fost înfiinţată în anul 1954 şi îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor, fiind membră a Alianţei SkyTeam din 25 iunie 2010. Transportatorul Naţional al României deţine o flotă de 18 aeronave şi are în portofoliul său un număr de 70 de destinaţii operate cu aeronave proprii sau deservite de partenerii săi code share. Din anul 1993, TAROM este companie membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA).

Comenteaza