Revine zborul low-cost Cluj – București

Revine zborul low-cost Cluj – București

Operatorul low-cost autohton Blue Air va relua zborurile de la Cluj-Napoca la București.

Acesta a anunţat, pentru iunie, zboruri noi ce acoperă 21 de destinaţii din 11 ţări spre şi dinspre care autorităţile au anunţat eliminarea restricţiilor de călătorie pe parcursul acestei luni. Până la reluarea, la începutul lunii iulie, a programului de zbor regulat, Blue Air operează zboruri la cerere, în conformitate cu solicitatea înregistrată pentru fiecare destinaţie şi cu restricţiile de mobilitate stabilite de autorităţi.

Zborurile active, disponibile pentru rezervare, sunt de la / spre Bucureşti Otopeni - Bruxelles, Copenhaga, Dublin, Florenţa, Koln, Larnaca, Hamburg, Helsinki, Malaga, Stuttgart, Valencia, Cluj Napoca, Iaşi; din / spre Bacău - Dublin, Londra Luton, Bruxelles, Torino; din / spre Cluj Napoca - Bucureşti Otopeni, Dublin; din / spre Sibiu: Stuttgart.

"Ne bucurăm să putem răspunde cererilor primite de la pasagerii noştri şi să reluăm treptat zborurile. Vestea bună este că, în pofida reducerii semnificative a nivelului de activitate previzionat pentru acest an, după îndelungi discuţii cu reprezentanţii salariaţilor şi cu acţionariatul, am reuşit să găsim împreună o formulă de colaborare care face posibilă păstrarea în echipă a tuturor piloţilor şi a însoţitorilor de bord care îşi doresc acest lucru", a declarat Oana Petrescu, director general al Blue Air.

Pentru rezervarea acestor zboruri, pasagerii trebuie să acceseze secţiunea dedicată de pe site, să identifice zborul dorit şi să urmeze paşii indicaţi pentru rezervarea online. Pentru zborurile la cerere, voucherele nu sunt acceptate ca formă de plată.

Comenteaza