Rezidenţial Beauciel, apartamente pentru omul modern al Clujului

Rezidenţial Beauciel, apartamente pentru omul modern al Clujului
Un proiect rezidenţial gândit tocmai pentru nevoile omului modern şi energic.

Cel mai european oraş din România, municipiul Cluj-Napoca se află în plin boom economic generat de pepiniera de locuri de muncă rezultată din înflorirea sectorului IT, cât  şi a numărului mare de studenţi ce aleg să studieze aici şi să se stabilească ulterior în oraşul celor trei "T" - Tehnologiei, Talentului şi al Toleranţei. De altfel, Clujul se numără printre cele mai atractive oraşe pentru cei care intenţionează să se mute în centrul ţării, conform unui raport al Băncii Mondiale (BM).

Tot acest preambul vine să explice cum, în ultimii ani, piaţa imobiliară din Cluj-Napoca a ajuns să fie cea mai dinamică din ţară, cu zeci de ansambluri rezidenţiale de anvergură în plină dezvoltare la început de 2018.

Un proiect rezidenţial gândit tocmai pentru nevoile omului modern şi energic, care doreşte un spaţiu lin, de confort şi proximitate fata de centrul oraşului este Ansamblul Rezidential Beauciel (www.beauciel.ro), dezvoltat de societatea EBS Real Estate Investment, situat pe strada Anton Pann nr. 28-30 (la intersecţie cu strada Bucureşti). Vorbim despre o poziţionare centrală (Piaţa Mihai Viteazu şi Piaţa Avram Iancu aflându-se în apropiere, cu acces facil la supermarketuri, pieţe agroalimentare, unităţi spitaliceşti, farmacii, bănci, restaurante, cafenele, cât şi la spaţii de agrement (Parcul Feroviarilor, aflat în plin proces de revitalizare şi modernizare).

Trebuie punctat de asemenea faptul că proiectul rezidenţial beneficiază de o curte interioară, cu spaţiu de joacă amenajat pentru copii. La parterul ansamblului vor funcţiona spaţii comerciale.

Nu în ultimul rând, într-un oraş în care traficul a devenit o problemă stringentă, Ansamblul Rezidential Beauciel beneficiază de parking subteran şi suprateran, cu menţiunea că în imediata apropiere a acestuia funcţionează şi un parking subteran deţinut de municipalitate.

Complexul rezidenţial este format din două corpuri de clădire (http://apartamente.beauciel.ro/) si cuprinde un total de 98 apartamente  şi 4 spatii comerciale, din care un număr de 58 de apartamente au fost deja vândute.

Tipuri de apartamente

1 cameră cu terasă: http://apartamente.beauciel.ro/bloc-b/etaj-1/BB13NV11/

2 camere cu terasă:  http://apartamente.beauciel.ro/bloc-b/etaj-1/BL15SV21/ 

3 camere cu terasă: http://apartamente.beauciel.ro/bloc-a/etaj-1/AA4SV31/

Apartamentele se predau beneficiarilor astfel:

Semifinisate

 

  • Cu uşă metalică la intrarea în apartament, montata
  • Tâmplărie PVC termoizolantă cu sticla triplustratificata si 5 camere, montată
  • Pereţii şi tavanele gletuite cu un strat de glet,
  • Şapă autonivelantă
  • Centrală termică si calorifere de tip radiator
  • Instalaţii electrice, sanitare si termice, trase la pozitii

 

Avantaje:

 

  • Amplasare centrală
  • Comfort termic ridicat
  • Posibilitatea optimizării spaţiului locativ, sub aspectul compartimentarii interioare
  • Curte interioară amenajata, fiind inclus un spatiu de joaca pentru copii
  • Parking subteran şi suprateran
  • Lifturi

 

Viziunea EBS REI

Lumea este într-o schimbare continuuă. Obiceiurile locative devin tot mai cosmopolite. O parte însemnată din generaţia actuală preferă socializarea în afara locuinţei şi călătoriile, iar „acasă" reprezinta un mediu cât mai confortabil, uşor de intreţinut şi de gestionat.

Totodată, înţelegem că "acasă" este o parte împortantă a vieţii fiecăruia din noi. "Acasă" găzduieşte familia, creează amintirile şi viitorul nostru.

EBS Real Estate Investment (www.ebs-rei.com) a fost înfiinţată în anul 2015, având ca obiectiv sa aduca plus valoare în viaţa clienţilor săi prin calitatea, confortul şi utilitatea locuinţelor pe care le ofera.

EBS REI dezvolta proiecte imobiliare excepţionale datorită poziţionării acestora în locaţii centrale şi ultra-centrale şi a calităţii materialelor utilizate, satisfacând astfel cele mai exigente gusturi.

Portofoliul societatii oferă apartamente cu 1, 2, 3 şi 4 camere, gândite pentru a asigura confortul necesar, dispunând de suprafete între 32 mp şi 88 mp utili.

Avem certitudinea ca alături de EBS REI veţi găsi acel "acasă" potrivit pentru nevoile dumneavoastră şi ale celor dragi.

(advertorial)

 

Comenteaza