S-a vândut primul HOTEL privat construit în Cluj după 1989. Noul proprietar mai poate cumpăra teren pentru extindere de la Consiliul Local

S-a vândut primul HOTEL privat construit în Cluj după 1989. Noul proprietar mai poate cumpăra teren pentru extindere de la Consiliul Local

Hotelul Liliacul, situat pe Calea Turzii, a fost scos la vânzare cu 1,8 milioane euro și și-a găsit deja un nou proprietar. Există posibilitatea cumpărării a încă 3.000 mp de teren de la Consiliul Local, pentru extindere sau SPA. 

"Situat la intrarea în Cluj-Napoca, pe DN1-E60 dinspre Turda, acest hotel de vânzare a fost construit în anul 1992, fiind primul hotel privat din Cluj-Napoca, după 1989. Hotelul dispune de o suprafață de teren de 2000 mp, cu un front stradal de 40 metri la Calea Turzii, acesta fiind concesionat de la Consiliul Local Cluj-Napoca pe o perioadă de 99 de ani (taxa de concesionare fiind deja achitată).

Suprafața construită este de 1573 mp, fiind dispusă pe 4 nivele (demisol, parter și două etaje), cu o amprentă la sol de 405 mp. Structura clădirii este aceasta:
- La demisol sunt: spațiile tehnice, spălătoria de rufe, uscătorie, centrală termică, vestiare pentru personal și magazii.
- La parter se regăsesc un restaurant cu o capacitate de 100 de locuri, bar de zi cu o capacitate de 20 de locuri, bucătărie, recepție, birou, grupuri sanitare și terasă.
- Etajul 1: 12 camere cu băi
- Etajul 2: 12 camere cu băi.

Structura de rezistență a clădirii suportă extinderea acesteia pe verticală cu încă două nivele.

Pe latura estică a proprietății, Consiliul Local Cluj deține 3000 mp ce pot fi concesionați și alipiți terenului pe care se află hotelul. Astfel, se poate obține o suprafață de 5000 mp, context în care poate fi realizată o extindere a spațiilor de cazare, sală de evenimente și eventual piscină și zonă SPA", se arată în anunțul de vânzare. 

loading...
Comenteaza