S-au redeschis restaurantele din mall-urile Clujului

S-au redeschis restaurantele din mall-urile Clujului
Complexul comercial din Florești și-a reamenajat zona de food-court | Foto: Vivo

Restaurantele din zonele de food-court ale marilor complexe comerciale din Cluj au fost redeschise după o jumătate de an de nefuncționare.  

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Sphera Franchise, este cel mai mare grup din industria de food service din România, a anunțat că a reluat operațiunile în toate restaurantele KFC, Pizza Hut şi Taco Bell. Măsura vine în contextul deciziei adoptate de autorități de a permite funcționarea spațiilor din interior ale restaurantelor, barurilor și cafenelelor, cu respectarea normelor de siguranță și igienă de rigoare.

Din 20 martie, restaurantele din portofoliul companiei și-au desfășurat activitatea doar în anumite condiții, acolo unde a fost posibil acest lucru, conform platformei Retail-FMCG. Inițial, KFC a funcționat cu serviciile Drive-Thru și Delivery (atât prin canalul propriu, cât și prin colaboratori specializați în acest domeniu), iar ulterior au fost deschise terasele. Pizza Hut a ținut activ serviciul Delivery, iar Taco Bell a reintrat pe segmentul de livrări începând cu 1 mai.

Grupul a confirmat faptul că angajații KFC, Pizza Hut și Taco Bell care erau încă dispuși în șomaj tehnic în urma deciziei autorităților de a închide restaurantele, în luna martie, au reintrat în activitate normală, începând cu 1 septembrie. De la această dată s-au redeschis unitățile de alimentație publică din Iulius Mall, Vivo Center sau Platinia Center, dar și cele stradale din județ.  

“Sănătatea ta rămâne în continuare prioritatea noastră, de aceea, am implementat o serie de măsuri ample de protecție pentru a te simți în siguranță de fiecare dată când ne treci pragul”, au transmis reprezentanții Iulius Mall Cluj-Napoca.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza