S-au redeschis restaurantele din mall-urile Clujului

S-au redeschis restaurantele din mall-urile Clujului
Complexul comercial din Florești și-a reamenajat zona de food-court | Foto: Vivo

Restaurantele din zonele de food-court ale marilor complexe comerciale din Cluj au fost redeschise după o jumătate de an de nefuncționare.  

Sphera Franchise, este cel mai mare grup din industria de food service din România, a anunțat că a reluat operațiunile în toate restaurantele KFC, Pizza Hut şi Taco Bell. Măsura vine în contextul deciziei adoptate de autorități de a permite funcționarea spațiilor din interior ale restaurantelor, barurilor și cafenelelor, cu respectarea normelor de siguranță și igienă de rigoare.

Din 20 martie, restaurantele din portofoliul companiei și-au desfășurat activitatea doar în anumite condiții, acolo unde a fost posibil acest lucru, conform platformei Retail-FMCG. Inițial, KFC a funcționat cu serviciile Drive-Thru și Delivery (atât prin canalul propriu, cât și prin colaboratori specializați în acest domeniu), iar ulterior au fost deschise terasele. Pizza Hut a ținut activ serviciul Delivery, iar Taco Bell a reintrat pe segmentul de livrări începând cu 1 mai.

Grupul a confirmat faptul că angajații KFC, Pizza Hut și Taco Bell care erau încă dispuși în șomaj tehnic în urma deciziei autorităților de a închide restaurantele, în luna martie, au reintrat în activitate normală, începând cu 1 septembrie. De la această dată s-au redeschis unitățile de alimentație publică din Iulius Mall, Vivo Center sau Platinia Center, dar și cele stradale din județ.  

“Sănătatea ta rămâne în continuare prioritatea noastră, de aceea, am implementat o serie de măsuri ample de protecție pentru a te simți în siguranță de fiecare dată când ne treci pragul”, au transmis reprezentanții Iulius Mall Cluj-Napoca.

Comenteaza