Sala sporturilor din Câmpia Turzii, trecută pe lista Companiei Naționale de Investiții

Sala sporturilor din Câmpia Turzii, trecută pe lista Companiei Naționale de Investiții

Proiectul privind reabilitarea imobilului Sala Sporturilor, din P-ța Tricolorului, a fost prins pe lista sinteză de investiții a subprogramului săli de sport de către Compania Națională de Investiții (CNI), subordonată Guvernului României.

"Prezent la București, la sediul CNI, am stabilit care sunt documentele necesare a fi depuse pentru demararea licitațiilor de execuție pentru acest obiectiv. Sunt convins că, alături de bazinul de înot, aflat deja în procedură de achiziție, CNI va demara licitația de achiziție servicii de proiectare și execuție și pentru acest obiectiv, atât de important pentru municipiul nostru”, a transmis primarul Dorin Lojigan.

În 2013 constructorul BF&A Quality a finalizat lucrările de hidroizolație la sala din Câmpia Turzii, suprafața executată fiind de 1.760 mp. Mai multe județe din Transilvania vor beneficia de complexuri de sport finanțate de către CNI.

În Brașov vor apărea cinci asemenea complexuri, în Arad trei, iar în Sălaj și Covasna, câte două. Județele Alba, Bistrița Năsăud, Cluj (în municipiul Dej), Mureș și Satu Mare sunt prevăzute cu câte un complex de acest gen.

62 de complexuri sportive au fost incluse în acest an prin ordin al ministrului lucrărilor publice, Ion Ştefan, pe lista sinteză a obiectivelor de investiții din cadrul subprogramului complexuri sportive. Acesta este coordonat de minister, prin CNI.

La sfârșitul anului trecut, au fost semnate ordinele pentru mai multe liste sinteză, documente ce stau la baza derulării subprogramelor implementate de CNI. Au fost introdus proiecte suplimentare la săli de sport (56 de amplasamente noi), complexuri sportive (62), bazine de înot (6), săli de cinema (2), lucrări în prima urgență (41).

Comenteaza