Scuze și banii înapoi! Un lanț de benzinării recunoaște că a umflat prețurile: A fost o decizie impulsivă

Scuze și banii înapoi! Un lanț de benzinării recunoaște că a umflat prețurile: A fost o decizie impulsivă

Un lanț mic de benzinării anunță că dă înapoi diferența de bani adăugată nejustificat, ieri, la combustibili "în urma deciziilor impulsive", după ce unii șoferi "au venit să alimenteze în tot felul de recipiente cantităţi foarte mari".

Rețeaua de benzinării Eso Petrol, care deține mai multe stații de distribuție în zona de centru și de vest a țării, a anunțat că va restitui suma de bani adăugată artificial ieri la pompă.

„În urma deciziilor impulsive din data de 09.03.2022 la reacţia unora care au venit să alimenteze în tot felul de recipiente cantităţi foarte mari, într-un moment în care aveam informaţii de la parteneri referitoare la o creştere a preţului peste noapte cu sume însemnate şi riscul de a rămâne fără stocuri de carburant pe termen lung, fără să ne gândim la impactul asupra clienţilor de bună credinţă, vedem necesitatea de a veni cu scuzele noastre sincere, susţinute de înapoierea diferenţei de bani de la preţul iniţial la cel mărit, pe baza bonului fiscal. În speranţa că veţi reuşi să înţelegeţi reacţia noastră în condiţiile date, vă mulţumim anticipat”, au transmis cei de la Eso Petrol.

Conform informațiilor apărute pe rețele sociale, aseară, la stațiile din Timișoara ale acestui lanț, prețurile au ajuns la 9,99 lei pe litruși la benzină și la motorină.

Comenteaza