Se caută IT-iști în Cluj-Napoca. Oamenii pot munci și de acasă. Ce poziții sunt libere la firma cu afaceri de 24 mil. lei

Se caută IT-iști în Cluj-Napoca. Oamenii pot munci și de acasă. Ce poziții sunt libere la firma cu afaceri de 24 mil. lei
| Foto: puhhha - Depositphotos.com

Compania locală de servicii software, RebelDot caută să angajeze 100 de oameni pe diferite posturi în sediile din Cluj-Napoca, Oradea şi Copenhaga.

RebelDot, companie de dezvoltare de software din Cluj-Napoca vizează în 2023 o creștere de circa 60% a numărului de angajați, de la 180, în prezent, la peste 280 de angajați în sediile din Cluj-Napoca, Oradea şi Copenhaga, potrivit unui comunicat.

Certificarea Best Places to Work ne confirmă că atenția pe care o acordăm angajaților, mediului de lucru, practicilor de HR, mai ales în contextul schimbărilor în lumea muncii din ultimii 3 ani, este în acord cu nevoile și așteptările echipelor. Deschiderea pe care au avut-o colegii noștri față de acest proces de certificare ne-a ajutat să le cunoaștem și mai bine dorințele, să clasificăm lucrurile care funcționează, dar și să le aflăm pe acelea care pot fi îmbunătățite - Iulia Pop, Chief People Officer la RebelDot.

Best Places to Work este un program internațional de certificare HR care le oferă angajatorilor posibilitatea de a afla mai multe despre implicarea și satisfacția angajaților lor și de a-i onora pe cei care oferă o experiență de lucru remarcabilă, la cele mai înalte standarde în ceea ce privește mediul  de muncă.

Posturi libele la Cluj-Napoca. Se poate munci și de la distanță

Potrivit site-ului rebeldot, pentru Cluj-Napoca și Oradea, compania de IT are următoarele poziții disponibile:

  • Lead Frontend DeveloperFrontend Development · Cluj-Napoca, Oradea · Fully Remote
  • Python DeveloperWeb Development · Cluj-Napoca, Oradea · Hybrid Remote
  • .NET DeveloperWeb Development · Cluj-Napoca, Oradea · Hybrid Remote
  • Full Stack Developer (.NET & Angular)Web Development · Cluj-Napoca, Oradea · Hybrid Remote
  • DevOps EngineerInformation Technology Infrastructure · Cluj-Napoca, Oradea · Hybrid Remote
  • UX / Product DesignerUX / Product Design · Cluj-Napoca, Oradea · Hybrid Remote

Anul trecut, RebelDot a deschis al treilea birou în ţară şi sediul principal al companiei, la Cluj-Napoca, spaţiul fiind adaptat modului de lucru hibrid. De asemenea, pentru a susţine nevoia de flexibilitate a angajaţilor, compania a deschis, în noul sediu, RebelCafé - o cafenea cu circuit închis, accesibilă angajaţilor şi invitaţilor acestora.

Biroul este, în continuare, foarte important, cu toate că rolul acestuia s-a schimbat radical în urma pandemiei. Înainte de 2020, biroul era locul unde echipele RebelDot lucrau cel mai productiv, iar acum este locul creativ, unde angajaţii se cunosc dincolo de proiectele în care colaborează, se mai arată în comunicat.

Recent, compania a lansat Rebel Ventures, un mecanism de investiții pentru susținerea industriei tech autohtone prin investiții în start-up-uri care vin cu soluții la problemele de zi cu zi în zone, precum healthcare, green energy, fintech și blockchain.

Afaceri de peste 24 mil. lei pentru RebelDot Cluj

Firma de IT din Cluj a raportat pentru anul 2021 o cifră de afaceri de 24.475.026 milioane de lei și un profit de 2.889.130 milioane de lei, potrivit datelor consultate de ZIUA DE CLUJ pe site-ul termene.ro.

RebelDot este companie românească de dezvoltare de software din Cluj-Napoca. În cei aproximativ 4 ani de la momentul lansării, RebelDot a ajuns la o echipă de peste 180 de ingineri, designeri și manageri de produs care lucrează într-un mod hibrid, din mai multe colțuri ale țării, dar și din străinătate, RebelDot având filiale atât în Cluj-Napoca și Oradea, cât și în Copenhaga.

Comenteaza