Se deschide primul Kaufland din Dej

Se deschide primul Kaufland din Dej

Primarul Costan Morar a anunțat că lanțul de hipermarketuri Kaufland România își va deschide o unitate în municipiul Dej.

Deschiderea magazinului este programată spre sfârșitul acestei luni, conform Dej 24. “Trebuie să avem o discuție finală cu directorul zonal. Magazinul va funcționa de la sfârșitul acestei luni, cu siguranță. Este un magazin foarte frumos și foarte mare. Chiar și ei au spus că încă așa magazin frumos nu au construit; e actual și foarte spațios.

Am fost în urmă cu câteva zile la magazin și știu tot  ce se întâmplă. Ne-am mobilizat în așa fel încât să se poată deschide Știu că dejenii și-au dorit foarte mult acest lucru”, a mai spus primarul.

Kaufland are 15.000 de oameni în România. Aceasta se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.300 de magazine în 8 țări, 132.000 de angajați și o rețea de 127 de magazine în țară.

Kaufland are 15.000 de oameni în România. Aceasta se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.300 de magazine în 8 țări, 132.000 de angajați și o rețea de 127 de magazine în țară. Principalii săi competitori din România sunt Auchan, Carrefour și Cora. 

Comenteaza