Se redeschide cel mai celebru restaurant al Clujului

Se redeschide cel mai celebru restaurant al Clujului

Restaurantul de lux Baracca din Cluj, considerat ani la rând drept unul dintre cele mai bune din România, a decis să își redeschidă porțile, după ce autoritățile au dat drumul mai multor măsuri de relaxare.  

“Vorbim puțin și ne prezentăm doar când avem ceva important de spus despre munca noastră. Unii spun ca e bine, alții sunt convinși ca e o greșeală. Cel mai important e că de 13 ani facem doar ce simțim că ne reprezintă și pentru asta am avut parte de toată aprecierea voastră.

Dorim să vă mulțumim în mod deosebit și pentru modul în care ne-ați fost aproape în ultimul an. Fără comenzile voastre nu am fi anunțat astăzi că redeschidem Baracca”, au anunțat proprietarii restaurantului.

Localul a fost prezent ani la rândul pe primul loc în topurile restaurantelor din România realizate de Gault & Millau, Romanian Hospitality sau Zile și Nopți. Baracca a fost înființat de Maria și Dan Dunca, iar 80% dintre clienţi sunt cetăţeni străini, oameni care călătoresc foarte mult, cu educaţie gastronomică.

Proprietarii săi aveau în plan și deschiderea unui al doilea restaurant la Cluj-Napoca. Baracca face parte, din acest an, din Asociația HoReCa Cluj, inițiată de 13 membri, printre care se mai numără restaurantele clujene Marty, Carrousel, Nuka sau Toulouse.

Comenteaza