Serviciu de închiriere de trotinete electrice în Cluj, apreciat la Gala Presei Auto

Serviciu de închiriere de trotinete electrice în Cluj, apreciat la Gala Presei Auto

Compania care a inițiat serviciul de închiriere a trotinetelor electrice în Cluj-Napoca, Timișoara și București a fost nominalizată la categoria zona verde la Gala Asociația Presei Auto din România (APR). 

Zona verde în 2019 este premiul acordat companiei E.ON România pentru proiectul NEXT-E de către APR, în cadrul galei din capitală. Pentru acest premiu au mai fost nominalizate compania Flow care a inițiat serviciul de închiriere a trotinetelor electrice, și BCR eGO pentru serviciul de car sharing cu flotă exclusiv electrică, accesibil tuturor posesorilor de card bancar, indiferent de banca emitentă.

La gală au fost acordate premii pentru cele mai bune proiecte/ produse/ companii la opt categorii: dealerul anului, angajatorul anului, reclama anului, zona verde, viziunea anului, tehnologia anului, mașina electrică a anului, punctul culminant fiind acordarea titlului pentru mașina anului 2020 în România.

În cadrul proiectul NEXT-E, cofinanţat din fonduri europene, prin intermediul programului Connecting Europe Facility (CEF), E.ON România va instala 19 unităţi de încărcare rapidă a autovehiculelor, iar alte 21 urmând să fie montate de către MOL România pe coridoarele de transport european din ţara noastră.

Reţeaua dezvoltată de acest consorţiu are ca scop crearea unei infrastructuri în Republica Cehă, Slovacia, Slovenia, Ungaria, Croaţia şi România. Foarte important, această reţea va fi conectată cu reţeaua de staţii de încărcare electrice din Europa de Vest, datorită coordonării cu alte proiecte finanţate prin intermediul CEF.

 

Comenteaza