Site-ul Poştei Române, cel mai bun din industria de curierat

Site-ul Poştei Române, cel mai bun din industria de curierat
Compania Naţională Poşta Română a câştigat premiul pentru cel mai bun website al industriei de curierat şi servicii poştale din România.

Recunoaşterea a fost acordată joi, 12 noiembrie, în cadrul Galei Premiilor de Excelenţă Romanian Courier Business Awards, în urma evaluărilor unui juriu format din personalităţi şi experţi recunoscuţi în domeniu.

„Suntem extrem de încântaţi că noul site este apreciat atât de clienţi, cât şi de reprezentanţii industriei de curierat. Am fost surprinşi de această nominalizare şi de evaluările pozitive ale juriului. De la bun început ne-am dorit ca acest site să devină o platformă de tranzacţii, care să faciliteze accesul clienţilor la serviciile noastre. Se pare că această strategie a funcţionat, pentru că toate cifrele de trafic dovedesc acest lucru", a declarat Alexandru Petrescu, directorul general al companiei.

Noua platformă web a fost implementată la mijlocul lunii octombrie, iar la mai puţin de o lună de la lansare s-a înregistrat o creştere de 43% a numărului de utilizatori şi de 25% a numărului de afişări.De asemenea, secţiunea „Trimite bani online", dedicată serviciului e-mandat, a generat 16.000 de afişări de la lansare, cu o rată de ieşire de 8% (bounce rate).

În intervalul 23 octombrie - 13 noiembrie 2015, aproximativ 1.000 de clienţi şi-au făcut deja un cont pe site-ul Poştei Române, iar peste 400 au iniţiat comenzi de transfer de bani online.

Comenteaza