Soluție clujeană pentru companiile de transport mărfuri. Taxele de de drum vor fi plătite direct dintr-un sistem integrat

Soluție clujeană pentru companiile de transport mărfuri. Taxele de de drum vor fi plătite direct dintr-un sistem integrat
| Foto: bloodua - Depositphotos.com

Compania de IT din Cluj, Arbos Transilvania, lansează E-tool Solutions (o nouă firmă) pentru management-ul flotelor de transport internațional de mărfuri, prin care, taxele de drum în Europa vor fi plătite mai eficient cu ajutorul unui dispozitiv.

Conducerea Arobs Transilvania Software S.A. (denumită in continuare „Compania”) informează piața cu privire la lansarea AROBS E-toll Solutions (companie nou înființată), o soluție complementară de management de flotă, prin intermediul căreia companiile de transport internațional – mărfuri (capacitate peste 3,5 tone) și autocare - vor putea să plătească taxele de drum în Europa prin intermediul unui sistem integrat, potrivit unui comunicat oficial al companiei condusă de Voicu Oprean, de pe site-ul Bursei de Valori București (BVB).

„Prin contractarea serviciului oferit de AROBS E-toll Solutions, autovehiculele comerciale implementeaza un dispozitiv unic, ce asigura respectarea cerintelor de tranzit pentru fiecare tara in parte, si utilizeaza un card postpaid. Astfel, trecerea prin punctele de control poate fi efectuata fara opriri, companiile avand la dispozitie o imagine clara a costurilor aferente taxelor de drum, precum si facturi unice pentru toate tarile tranzitate.

AROBS E-toll Solutions ofera sprijin pentru peste 20 de tari si domenii diferite de taxare si eficientizeaza platile taxelor in Uniunea Europeana (Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Danemarca, Franta, Germania, Ungaria, Italia, Luxemburg, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia si Tarile de Jos) si in Elvetia, Marea Britanie si Norvegia”, se mai arată în comunicatul de pe Bursă al celor de la Arobs.

 

Comenteaza