Spațiile comerciale ale turnului din Piața Abator, scoase la închiriat

Spațiile comerciale ale turnului din Piața Abator, scoase la închiriat

Dezvoltatorul ansamblului mixt pe 28 de niveluri care se construiește în zona Parcului Feroviarilor a decis să scoată la închiriere spațiile comerciale ale imobilului.

Acestea vor fi amplasate la parterul clădirii și vor avea suprafețe modulare, cu acces individual de pe latura estică, suprafețe vitrate mari, detectoare de fum și sistem de sprinklere, cu o înălțime de 3,5 m a spațiului interior, au precizat reprezentanții Maurer Imobiliare.

La finalul anului trecut dezvoltatorul a prezentat imagini cu lucrările de sprijiniri și de excavații la fundația clădirii care va avea 23 de niveluri supraterane și cinci de parcări subterane. Executanții lucrărilor sunt societățile Terratest Geotehnic și SBR Solentanche Bachy Fundații.

Conducerea Maurer Imobiliare a anunțat că va instala un showroom pe șantierul ansamblului. Proiectul inițial a fost autorizat pe frații Mărghitaș, fiii fostului rector al Universității de Științe Agricole Cluj, Septimiu Liviu, şi pe Victor Octavian, alături de un partener, care au cumpărat terenul cu 1,5 milioane de euro și au obținut documentele necesare edificării.

Ei i-au vândut proiectul lui Ioan Varga, finanțatorul clubului CFR Cluj, cu 4,5 milioane de lei, care l-a revândut către Maurer Imobiliare Brașov, companie fondată de omul de afaceri german de origine română Simon Maurer. Acesta a mai dezvoltat ansambluri rezidențiale în Brașov, Sibiu, Târgu-Mureș, Constanța.

Comenteaza