Specialiștii în formare profesională şi învăţământ pot câștiga până la 900 euro pe lună / Multe anunțuri de angajare în Cluj-Napoca

Specialiștii în formare profesională şi învăţământ pot câștiga până la 900 euro pe lună / Multe anunțuri de angajare în Cluj-Napoca
| Foto: Elf+11 - Depositphotos.com

Un specialist în formare profesională şi învăţământ poate avea o remunerație lunară de până la 900 de euro, iar la Cluj-Napoca sunt numeroase anunțuri de angajare pentru această poziție.

Un angajat pe poziţia de specialist în formare profesională şi învăţământ are un salariu care variază, în medie, între 500 şi 900 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

Multe anunțuri de angajare la Cluj-Napoca pentru specialiștii în formare profesională

În prezent, 219 posturi vacante pentru poziţia de specialist în formare profesională şi învăţământ sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare pentru această poziţie sunt în Timişoara, Alba, Bucureşti, Cluj-Napoca.

„Rolul unui specialist în formare profesională şi învăţământ este organizarea şi implementarea întregului proces de formare profesională şi învăţământ pentru parteneri, păstrând în permanenţă legătura cu ei şi cu şcolile implicate în proiecte, ocupându-se de închiderea contractelor şi buna desfăşurare a proiectelor educaţionale. Este un rol care se regăseşte în departamentul de resurse umane, specialistul în formare profesională şi învăţământ fiind direct responsabil de coordonarea proceselor educaţionale din cadrul companiilor mari şi mijlocii. Angajatorii recrutează pentru poziţie candidaţi care au experienţă în domeniul resurselor umane şi/sau învăţământ şi cunoştinţe de limba engleză şi germană nivel avansat. Oferta salarială este între 500 şi 900 euro net lunar”, spune Ana Vişian, marketing manager, BestJobs, potrivit ZF.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, asigurare medicală privată, cursuri şi programe educaţionale de dezvoltare personală şi profesională şi trainiguri periodice.

Comenteaza