Stadiul LA ZI al lucrărilor la Autostrada Sebeş - Turda, loturile 1 şi 2. Nicio şansă să se deschidă în 2019

Stadiul LA ZI al lucrărilor la Autostrada Sebeş - Turda, loturile 1 şi 2. Nicio şansă să se deschidă în 2019
Autostrada A10 Sebeș - Turda, Lotul 1, podul peste râul Ampoi | Foto: captură video

CNAIR a publicat datele oficiale privind stadiul fizic al lucrărilor pe autostrada A10, loturile 1 și 2, la finalul lunii aprilie 2019.

Din informațiile prezentate, reiese foarte clar că șansele ca unul dintre cele 2 loturi să fie deschise circulației anul acesta sunt aproape nule, scrie Ziarul Unirea.

Pe lotul 1 al autostrăzii Sebeș-Turda, antreprenorul Pizzarotti a făcut în ultima lună un progres de 2,2 procente, iar de la începutul anului de 7,1 procente. În prezent, stadiul fizic al lucrărilor pe lotul 1 este de 67,1%.

Șansele ca acest lot să fie deschis circulației integral sunt extrem de mici, cel mai probabil antreprenorul va atinge un stadiul fizic de circa 85% la finalul anului 2019, astfel că acest lot va putea fi deschis circulației abia în 2020.

Pe lotul 2 al autostrăzii Sebeș-Turda, în primele 4 luni ale anului 2019, s-a bătut pasul pe loc, progresul fizic de 0,5 procente înregistrat în primele luni alea anului fiind insignifiant. Într-adevăr, spre finalul lunii aprilie, antreprenorul Aktor a adus circa 100 de basculante, iar prezența lor se va simți probabil în progresul fizic din următoarele luni.

Pentru acest lot nu există nici o șansă să fie deschis circulației în anul 2019.

Comenteaza