Starea de alertă la Banca Transilvania: se intră doar cu mască

Starea de alertă la Banca Transilvania: se intră doar cu mască
| Foto: Banca Transilvania

Reprezentanții Băncii Transilvania (BT) Cluj au detaliat felul în care va fi organizată societatea bancară în starea de alertă, instituită de autorități din 18 mai.

“BT întărește mesajul sau pentru clienți de a fi responsabili, pentru sănătatea lor și a celorlalți, de a veni la bancă doar pentru operațiuni urgente și care nu pot fi efectuate online.

Deși am trecut de la starea de urgență la starea de alertă, lupta împotrivă coronavirusului continuă, iar măsurile de prevenție ne ajută să scurtăm perioadă de revenire la normalitat. Persoanele care vin la bancă trebuie să țină cont de mai multe aspecte.

În unitate, numărul de clienți trebuie să fie egal cu numărul de angajați ai BT; la intrarea în agenție sau sucursală este obligatorie atât purtarea măștii, cât și dezinfectarea mâinilor.

Distanța dintre clienți, respectiv angajați trebuie să fie de minimum 2 m. Colegii noștri poartă mască pentru a se proteja și a-i proteja pe ceilalți”, conform conducerii BT.

Există în prezent 400 de sucursale și de agenții BT deschise. Programul este de luni până vineri, în intervalul 09:00 – 16:00; între 13:00 și 13:30 este pauză pentru dezinfectare.

“Produsele și serviciile pot fi accesate online sau prin intermediul unităților băncii, însă încurajăm, în continuare, bankingul de la distanță. Stadiul cererii pentru amânarea ratelor se poate afla prin asistentul virtual (chatbotul) Ino, pe site-ul băncii, în homepage, prin aplicația BT Visual Help, sau prin colegii de la call center.

Cei care doresc să afle dobânda cumulată și rata lunară după perioadă de amânare a creditelor pot accesă un simulator aflat pe portalul băncii”, spun reprezentanții BT.

 

 

 

 

Comenteaza