START și... STOP la noua sesiunie de înscrieri pentru Rabla, persoane juridice. Fondurile, epuizate într-o oră

START și... STOP la noua sesiunie de înscrieri pentru Rabla, persoane juridice. Fondurile, epuizate într-o oră
| Foto: stirilekanald.ro

A treia sesiune de înscriere pentru Programele Rabla Clasic şi Rabla Plus - persoane juridice a început vineri, iar fondurile alocate s-au epuizat rapid.

Bugetul alocat acestei etape a fost de 17,5 milioane de lei pentru Rabla Clasic şi 26,5 milioane de lei pentru Rabla Plus.

Aplicația a fost deschisă pentru înscrieri la ora 10.00, însă a funcționat greoi, cel mai probabil din cauza suprasolicitării. Unii dintre cei care au aplicat au reclamat faptul că programul ori rămânea blocat în așteptare ori dădea eroare.  

"Nu stiu cine a putut depune. de o ora stau cu scrie asteptati pentru ca sa incarce un document. Oare asa trebuie sa fie, imi trebuie zi de concediu?" / "La a treia incercare esuata..." / "la noi nici eroarea nu mai apare....este in stand by de peste 10 min" / "Ca de obicei. Site-ul a fost blocat o veșnicie, și când și-a revenit s-au epuizat fondurile în 1-2 minute. Mulțumim, AFM", sunt o parte din comentariile postate pe pagina de Facebook a AFM de cei care au încercat să se înscrie în program. 

Comenteaza