Supermarket deschis în centrul Clujului, în această dimineaţă. Clienţii nu s-au înghesuit FOTO / VIDEO

Supermarket deschis în centrul Clujului, în această dimineaţă. Clienţii nu s-au înghesuit FOTO / VIDEO
Clujenii nu s-au înghesuit în această dimineaţă la deschiderea supermarket-ului din centrul oraşului, Billa, anunţat prin campanii publicitare încă din urmă cu două săptămâni. Numărul agenţilor de pază era în această dimneaţă, la deschidere, puţin mai mic decât cel al clienţilor.

Supermarket-ul Billa din complexul comercial Central s-a deschis în această dimineaţă la ora 8 iar conducerea reţelei de magazine a anunţat că va oferi reduceri considerabile pentru cumpărăturile de astăzi. Totuşi, în această dimineaţă, la prima oră, numărul clienţilor era de câteva zeci.

Între aceştia, şi Iulia Truţ, pensionară, care a venit la cumpărături încă de la prima oră. Locuieşte în apropiere, în piaţa Mihai Viteazu, şi spune că a aflat de deschiderea magazinului din fluturaşii împărţiţi în cutiile poştale. "Am venit dimineaţă la cumpărături pentru că mai târziu nu o să am timp", a explicat ea.

Supermarket-ul deschis astăzi are 850 de metri pătraţi. Reţeaua administrază un alt supermarket în Cluj-Napoca, deschis pe Calea Floreşti din Mănăştur.

Magazinul funcţionează în noul corp al magazinului Central, după un orar propriu, independent de cel al complexului comercial.

Comenteaza