Sute de clujeni la deschiderea unui supermagazin în Zorilor FOTO/VIDEO

Sute de clujeni la deschiderea unui supermagazin în Zorilor FOTO/VIDEO
Sute de clujeni au luat cu asalt un supermarket deschis în această dimineaţă în cartierul Zorilor, în speranţa unor promoţii consistente. Deşi dezamăgiţi, aceştia au cheltuit sume considerabile pentru cumpărăturile din magazin.

Câteva sute de clujeni au intrat pe porţile magazinului încă de la prima oră de la deschidere, în ciuda frigului din această dimineaţă, în speranţa unor promoţii la produse. Au fost, însă, dezamăgiţi. "Am venit pentru că am sperat că găsim şi aici ulei cu 2,25 lei, cum am văzut la televizor că s-a dat la deschiderea magazinului din Botoşani. Vezi-ţi de treabă! Nu sunt promoţii decât slabe, şi preţurile sunt cam mari", spune Ioan Tămaş (60 ani), un pensionar care aştepta, împreună cu soţia sa, la coadă la casele de marcat, cu un coş plin cu alimente. "Am crezut că găsim ceva mai ieftin, la promoţie, dar n-am găsit", spune şi soţia sa.

 

Vasile Tritean are 72 de ani şi a fost printre primii clienţi ai magazinului. A cumpărat de 28 de lei, în special conserve. "Am fost la medic, dimineaţă, şi am auzit că se deschide magazinul ăsta, am venit şi eu, că eram în cartier", spune fostul profesor de liceu, adăugând că preţurile nu i se par mici.

Magazinul deschis astăzi are 560 de metri pătraţi. Directorul de marketing al reţelei de magazine, Sabin Fane, nu a precizat valoarea investiţiei în magazin, şi nici suma totală încasată de la primele sute de clienţi.

Magazinul a fost deschis chiar în vecinătatea pieţei din cartier.

În alte oraşe, cum ar fi Botoşani sau Craiova, afluenţa de clienţi a ajuns la mii, în doar câteva zeci de minute. În Craiova, de exemplu, la deschiderea a două magazine în noaptea de miercuri spre joi, s-au îmbulzit aproximativ 6.000 de persoane. A fost nevoie de intervenţia forţelor de ordine - 50 de jandarmi - pentru a stabili ordinea, iar clienţii au fost lăsaţi să intre în magazin în serii de câte 300 de persoane.

 

Comenteaza