Sykes va face 100 de angajări în Cluj, la Sigma Center

Sykes va face 100 de angajări în Cluj, la Sigma Center

Furnizorul de soluţii Sykes Entreprises Eastern Europe (SEEE) are disponibile 100 de posturi de funcţionar de informaţii clienţi la biroul din Cluj-Napoca, potrivit Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

Grupul american de soluţii de management şi servicii Sykes a intrat pe piaţa locală în 2010, cu un spaţiu de 1.800 mp închiriat în clădirea de birouri Sigma Center din Cluj, dezvoltând proiecte pentru Samsung.

Compania coreeană a lansat un serviciu de asistenţă non-stop pentru clienţii de pe piaţa locală care au smartphone-uri şi gadgeturi purtabile ale companiei, furnizarea acestuia fiind externalizată către Sykes. Un angajat într-un departament de call-center, care oferă doar servicii în română, poate câştiga până la 2.000 de lei.

Totuși, venitul poate varia dacă candidatul cunoaşte şi o limbă străină rară, precum olandeza sau daneza, depăşind şi 1.000 de euro pe lună. SEEE realizat în 2018 o cifră de afaceri de 138 de milioane de lei, în creștere cu 20% faţă de anul anterior, şi un profit net de 13 milioane.

Comenteaza