Târg de Crăciun la USAMV. Căsuţe cu bunătăţuri şi decoraţiuni handmade

Târg de Crăciun la USAMV. Căsuţe cu bunătăţuri şi decoraţiuni handmade
| Foto: USAMV

Târgul de Crăciun al Universităţii de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) din Cluj-Napoca îşi deschide porţile săptămâna viitoare.

Devenit deja tradițional, Târgul de Crăciun al USAMV Cluj va fi deschis zilnic, în perioada 10-14 decembrie 2018, în incinta campusului, între orele 10.00 – 18.00.

Pe platoul din fața Aulei ”Mihai Șerban” au fost amplasate 8 căsuţe care vor găzdui, spre vânzare, atât produse proprii ale universității, cât și ale producătorilor locali participanți, transmit organizatorii.

Astfel, vor putea fi găsite apicole, pomicole, agricole sau agroalimentare (miere, ouă, produse procesate din carne, lactate etc), precum și decorațiuni hand made și ornamente de Crăciun.

”Târgul de Crăciun, devenit tradițional pentru noi, are loc și în acest an în campusul nostru și suntem bucuroși să-l organizăm. Evenimentul este finanțat prin trei proiecte PNDR de promovare a lanțurilor scurte de vânzare a produselor locale fără intermediari. USAMV va vinde produse de proveniență proprie în patru din cele opt căsuțe existente, iar în celelalte se vor afla producători locali”, a declarat directorul general administrativ al universității noastre, Drd. ec. Lucian Naș.

Pe parcursul celor cinci zile, vizitatorii Târgului de Crăciun vor beneficia de avantajul unui lanţ scurt de aprovizionare, pentru că producătorii provin din proximitatea municipiului Cluj-Napoca, în timp ce aceștia vor avea ocazia să-și promoveze și comercializeze mărfurile către o clientele tot mai atrasă de consumul de produse tradiționale și ecologice.

 

Comenteaza