Târgul de Cariere se întoarce la Polivalentă. Mii de oferte de la peste 30 de companii, inclusiv pentru UCRAINENI

Târgul de Cariere se întoarce la Polivalentă. Mii de oferte de la peste 30 de companii, inclusiv pentru UCRAINENI

Peste 30 de companii de top cu mii de oportunități de angajare te așteaptă la Târgul de Cariere în 23 și 24 martie, de la 11:00 la 18:00.

Sala Polivalentă este locul unde poți lua pulsul pieței muncii, poți descoperi joburile cu potențial și nevoile companiilor la zi sau poți afla care sunt abilitățile necesare pentru a crește profesional. Dorința de interacțiune socială s-a resimțit și la nivelul angajatorilor, astfel că ne-am bucurat de un feedback pozitiv în ceea ce privește revenirea la evenimentele în format fizic. Companiile care au răspuns afirmativ invitației noastre abia așteaptă să faci primul pas spre angajare, să treci pragul standurilor echipate cu informații utile.

„Cei doi ani de pandemie au pus pe pauză evenimentele fizice așa cum le știam, acest lucru fiind o provocare atât pentru noi, cât și pentru angajatori. Am fost nevoiți să găsim noi soluții pentru a ne continua implicarea în procesele de recrutare, de la distanță. Totuși, anul acesta vine ca un nou început, un început pe care îl simțim cu toții. Putem reveni și face din nou primul pas, față în față. Angajatorii și candidații se pot întâlni, din nou, direct; pot face primii pași în relația lor profesională chiar de la Târgul de Cariere," spune Mihai Daniel Cotos, Founder & CEO Târgul de Cariere și Digital Crusade.

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, pe parcursul celor două zile vei avea ocazia să îți pui calitățile în valoare și să cucerești companii la care te gândeai de mult timp, dar și să obții sfaturi de carieră prețioase. Mari jucători din sectoare de activitate precum auto & automotive, inginerie, IT, producție & tehnică, servicii, BPO, turism, inginerie, logistică & transport, recrutare sau telecomunicații vin la ediția de primăvară de la Târgul de Cariere.

Întâlnirile față în față cu recrutorii vor fi completate de livestream-ul din studioul mobil aflat la fața locului, care va reuni pe lângă detalii despre locurile de muncă disponibile și interviuri cu reprezentanți ai companiilor sau prezentări ale colaboratorilor. Acesta va fi difuzat pe canalele noastre de Facebook, LinkedIn, YouTube și pe targuldecariere.ro. Oferta de joburi de la această ediție este una diversificată. Printre pozițiile deschise în cadrul companiilor participante se numără: specialiști pentru relații și suport clienți, consultanți financiari, ingineri software și hardware, programatori, mecanici, ingineri electroniști, testeri, consultanți, recrutori, operatori de producție, studenți pentru diverse internshipuri. La Târgul de Cariere și cetățenii ucraineni vor putea să aplice pentru diverse locuri de muncă, datorită faptului că la eveniment vor participa companii care oferă bune oportunități profesionale și pentru aceștia.

Chiar dacă primul pas spre angajare e față în față, poți aplica și online la joburile existente, cu ajutorul unui cont creat înainte, în timpul, dar și după eveniment, pe platforma targuldecariere.ro/cluj

Târgul de Cariere a împlinit anul acesta 16 ani de activitate și este cea mai mare rețea de evenimente de carieră din România și Republica Moldova, reunind sute de angajatori și mii de candidați de două ori pe an, în sezonul de primăvară și cel de toamnă. Din 2006, de la primul eveniment și până în prezent, Târgul de Cariere a devenit cea mai răspândită soluție de recrutare selectivă și a avut un rol esențial în formarea pozitivă a pieței muncii. De fiecare dată a contribuit la dezvoltarea de competențe, descoperirea de talente și a șanselor de angajare pentru acestea. 

Evenimentul organizat în fiecare an la Cluj-Napoca este unul special deoarece aici a avut loc primul episod Târgul de Cariere. Ediția din această primăvară stă sub semnul entuziasmului, a dorinței de a socializa față în față, de a oferi oportunități, de a deschide noi orizonturi, de a împărtăși, de a scrie povești frumoase. 

Comenteaza