Telenovela vacanţelor ratate, marca Wizz Air: Toate zborurile ANULATE pe ruta Cluj-Napoca/Antalya

Telenovela vacanţelor ratate, marca Wizz Air: Toate zborurile ANULATE pe ruta Cluj-Napoca/Antalya

După ce în primăvara acestui an Wizz Air anunța cu mare fast introducerea cursei Cluj-Antalya, a anulat din nou toate zborurile regulate programate pentru a le opera între aeroportul din Cluj-Napoca și aeroportul din Antalya din Turcia.

Compania low-cost maghiară a anulat din nou zborurile pe care le programase să le opereze între Cluj Napoca și Antalya în septembrie și octombrie 2023, a anunțat boardingpass.ro

Wizz Air a anunțat inițial la aeroportul din Cluj-Napoca această rută la începutul acestui an pentru cei care ar fi dorit să călătorească spre Antalya pe cont propriu şi nu cu un zbor charter. 

„Este o noutate de ultimă oră. Împreună cu Wizz Air anunțăm zborurile Cluj - Antalya. Vor fi câte două pe săptămână din luna mai a acestui an. Ruta Cluj - Antalya este una foarte importantă. Facem eforturi de marketing alături de companii. Este foarte bine pentru pasageri și pentru aeroportul nostru”, a transmis David Ciceo, directorul Aeroportului Cluj, în luna ianuarie a acestui an. 

Apoi Wizz Air s-a răzgândit şi a amânat debutul curselor din Cluj-Napoca spre Antalya din luna mai până în luna iulie 2023, iar într-un final a anulat zborurile.

Ulterior, în luna iunie, compania low-cost anunța cu mândrie într-un comunicat de presă că a introdus din nou în sistemul de rezervări această rută: "zborurile dintre aeroportul „Avram Iancu” din Cluj-Napoca și aeroportul din Antalya (Turcia) vor fi operate începând cu data de 3 septembrie 2023". 

Totuși, se pare că Wizz Air s-a răzgândit din nou și acum a anulat zborurile dintre Cluj-Napoca și Antalya. Pasagerii au fost anunțați despre anulare vineri, 11 august 2023, de surpriza că şi-au ratat vacanţele dacă le-au programat spre Antalya cu Wizz Air. 

Vezi aici alte curse suspendate pentru câteva săptămâni sau chiar până în primăvara anului 2024 spre și dinspre Cluj-Napoca. 

Comenteaza