Terapia Cluj cumpără marca „Uractiv" de la Fiterman Pharma

Terapia Cluj cumpără marca „Uractiv" de la Fiterman Pharma

Producătorul local de medicamente, condus din poziția de CEO de Dragoș Damian, a ieșit la cumparături. Terapia preia de la Fiterman Pharma brandul Uractiv, care generează anual vânzări de aproape 9 mil. de dolari.

Uractiv, unul din cel mai cunoscute branduri de suplimente alimentare din piața românească, a fost vândut de Fiterman Pharma către Terapia Cluj, parte a grupului Sun Pharma, potrivit unui comunicat transmis ZIUA DE CLUJ.

Gama Uractiv include 12 produse destinate sănătății tractului urinar, pentru adulți și copii, și are o istorie de peste 10 ani în piața locală.

„Această tranzacție confirmă calitatea și performanța produselor Fiterman Pharma. Uractiv, la fel ca toate celelalte produse Fiterman Pharma, a fost creat cu perseverență, pasiune și dedicare, fiind în permanență inspirați de pacienți pentru a crea produse inovatoare și de înaltă calitate, adecvate nevoilor acestora. Vom continua investițiile în cercetare și inovare, în dezvoltarea continuă de noi produse care să acopere o gamă vastă de arii terapeutice. Mulțumesc echipei PwC, pentru profesionalismul și susținerea continua în acest proces de tranzactie”, a spus Patricia Fiterman, CEO Fiterman Pharma.

Românii au cumpărat anual Uractiv de aproape 9 milioane de dolari

„Ne bucurăm că am fost alături de familia Fiterman într-o tranzacție atât de importantă precum vânzarea uneia dintre cele mai cunoscute game de suplimente alimentare - Uractiv, lider de piață în segmentul său în România - către Terapia, unul dintre cei mai vechi producători de medicamente de pe piața românească. Uractiv este un produs 100% românesc, foarte apreciat de comunitatea medicală si de farmacisti, care a ajuns la vânzări anuale de aproximativ 8,7 milioane US$ doar pe piața locală și care va beneficia de susținerea Sun Pharma pentru a deveni un produs de referință la nivel global”, a declarat George Ureche, Director PwC România și coordonatorul echipei care a asistat tranzacția.

Comenteaza