Terapia Cluj țintește sus. Compania vrea să ajungă la afaceri de 1 miliard de lei

Terapia Cluj țintește sus. Compania vrea să ajungă la afaceri de 1 miliard de lei

Terapia Cluj, producătorul local de medicamente dorește să ajungă la pragul de 1 miliard de lei cifră de afaceri pentru anul financiar 2022-2023, o creștere de 15% comparativ cu ultimul an.

Compania condusă de CEO-ul Dragoș Damian investește în continuare iar ținta producătrorului local de medicamente este să treacă de pragul de 1 miliard de lei venituri.

Ținta Terapia Cluj: Afaceri de 1 miliard de lei, creștere de 15%

Dragoş Damian, CEO al Terapia Cluj, dorește să ducă producătorul de medicamente la venituri de 1 miliard de lei în anul financiar 2022-2023, ceea ce ar rezulta într-o creștere de 15% față de ultimul an financiar, când firma clujeană a raportat venituri de 854.351.912 milioane de lei, potrivit datelor publice de pe site-ul Ministerului Finanțelor.

Motoarele creşterii pentru una dintre cele mai mari fabrici de medicamente din România sunt asimilarea portofoliului Uractiv de la producătorul românesc Fiterman Iaşi, tranzacţia aşteptând acceptul Concurenţei, dar şi lansarea unor produse noi şi creşterea exporturilor pentru produsele din portofoliul actual al companiei.

Provocările anului – care rămân în atenţia noastră şi în 2022/2023 – sunt reprezentate de taxa clawback, lipsa forţei de muncă, în special a personalului calificat, creşterea preţurilor la utilităţi, materii prime şi materiale, fapt care impactează cap­italul de lucru şi costurile de producţie, provocările generate de conflictul din Ucraina şi lipsa unui dialog asumat cu instituţiile din domeniul sanitar, care sunt total neinteresate ca România să devină mai independentă în zona medica­mentelor“, a spus Dragoş Damian, CEO al Terapia Cluj, potrivit ZF.
 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza