Teren gratuit pentru cei care vor să construiască pensiuni. Student UTCN Cluj, hotărât să se întoarcă acasă

Teren gratuit pentru cei care vor să construiască pensiuni. Student UTCN Cluj, hotărât să se întoarcă acasă

Deşi peisajele din Munţii Rodnei îţi taie respiraţia, iar tradiţiile şi ospitalitatea localnicilor te îmbie să descoperi natura la pas, puţini se aventurează să şi investească în zonă. Aşa că un primar oferă gratuit terenuri, pentru construcţia de pensiuni, iar un altul, recondiţionează case bătrâneşti.

În acest fel, speră să îi tenteze şi pe oameni să se încumete să pornească afaceri în localităţi unde acum, nu există turism!

În comună Parva, aflată la poalele munţilor Rodnei, primarul pune la bătaie 20 de hectare. Le dă teren celor care vin cu bani şi vor să construiască pensiuni şi cabane. Evident, în concordanţă cu natura şi specificul locului. Având în vedere că primeşte gratuit pământ, Darius - student la Universitatea Tehnică din Cluj Napoca - este hotărât să se întoarcă acasă şi să porească o mică afacere. “Vin dintr-o comunitate de munte, după cum se vede aici şi vreau ca în continuare pe viitor să construiesc o casă, o cabană specifică acestei zone şi să rămânem împreună unde am crescut, la ţară.” Mai multe AICI!

Etichete
Comenteaza