Teste pentru berea nefiltrată de la Cluj

Teste pentru berea nefiltrată de la Cluj

Probele tehnologice pentru ultimele detalii de fabricaţie ale berii nefiltrate Ursus au început, a anunţat compania de bere.

Linia de producţie a fost instalată, iar unitatea, care va fi deschisă oficial în următoarele săptămâni, include un bar "şi va oferi experienţa autentică de a vedea cum se produce berea special concepută pentru piaţa locală", conform conducerii companiei.

"Berea care se face acum este destinată testărilor şi ajustărilor, dar deja putem spune că facem bere pe noua instalaţie, şi e nemaipomenit să vezi cum o idee prinde contur şi viaţă", a precizat vicepreşedintele de marketing al Ursus, Grant McKenzie (foto dreapta), într-un comunicat difuzat de companie. Reţeta pentru berea care va fi produsă la Cluj a fost aleasă pe baza voturilor a 100 de clujeni.

La sfârşitul anului trecut, conducerea Ursus Breweries a anunţat închiderea fabricii de bere şi disponibilizarea majorităţii angajaţilor. Ursus Breweries, parte din grupul SABMiller, deţine mărcile Ursus, Timişoreana, Ciucaş, Peroni, Grolsch, Azuga, Redd's, Stejar, Pilsner Urquell şi Miller.

 

 

Comenteaza