Tinerii antreprenori ai Clujului vor da o masă caldă pentru medici

Tinerii antreprenori ai Clujului vor da o masă caldă pentru medici

Cea mai mare organizaţie pentru tineri lideri şi antreprenori oferă sprijin echipelor medicale din Cluj implicate în tratarea pacienților diagnosticați cu noul coronavirus.

Prin proiectul “Masă pentru medici” organizația Junior Chamber International (JCI) Cluj oferă gratuit medicilor clujeni din punctele fierbinți o masă caldă pe zi. Acesta se desfășoară pe bază de donații și voluntariat, astfel încât întreaga comunitate clujeană este invitată să contribuie.

“Împreună ajutăm personalul medical și, în același timp, susținem economia locală în această perioadă” a transmis JCI.

Pentru început, proiectul se desfășoară la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Leon Daniello și la Serviciul de Ambulanță Cluj, unde Takeaway livrează în fiecare zi porții de mâncare pregătite de către restaurantele partenere.

În prima săptămână s-au livrat primele 40 de meniuri achiziționate cu sprijinul comunității. JCI Cluj dorește ca în curând să extindă inițiativa și în alte unități medicale din oraș. Organizația și partenerii săi locali vor asigura meniuri pentru sute de angajați ai sistemului sanitar.

JCI Cluj are 60 de membri care se implică în comunitate și produc schimbări pozitive în jurul lor. La nivel internaţional, JCI este cea mai mare organizaţie pentru tineri lideri şi antreprenori. Are 100 de ani de existenţă, este prezentă în peste 6.000 de comunităţi locale din 120 ţări şi numără peste 200.000 de membri.

Comenteaza