Tradesilvania Cluj, parteneriat cu TechVentures Bank pentru a facilita accesul la fonduri

Tradesilvania Cluj, parteneriat cu TechVentures Bank pentru a facilita accesul la fonduri

Tradesilvania, platforma de investiții în criptomonede și alte bunuri digitale pornită de la Cluj, va colabora cu TechVentures Bank pentru a le permite românilor un acces mai rapid și sigur la fondurile retrase din platformă.

Tradesilvania.com, platforma de investiții în bunuri digitale, anunță un parteneriat strategic cu TechVentures Bank, prin care clienții vor putea accesa în siguranță asset-urile digitale. Astfel, acest parteneriat menține fondurile clienților în sistemul bancar național și le oferă acestora accesul mai rapid la fondurile proprii retrase din platformă, potrivit unui comunicat transmis ZIUA DE CLUJ.

Parteneriatul Tradesilvania – TechVentures Bank vizează facilitarea accesului românilor la piața de asset-uri digitale într-un cadru sigur, în deplină conformitate legislativă și cu aplicarea celor mai bune practici din domeniul cunoașterii clientelei de la nivel internațional. Acest demers vine după un studiu efectuat de IPSOS în acest an la cererea tradesilvania.com arăta că 4 din 10 persoane care au auzit de criptomonede dețin sau au avut în posesie criptomonede până în prezent, iar 8 din 10 români au declarat că intenționează să investească în active digitale în viitorul apropiat.

Prin acest parteneriat aducem alături experți din domeniul privat și instituțional pentru a democratiza accesul românilor la piața de active digitale. Ne dorim să rămânem în topul companiilor de profil din România și am creat astfel cadrul ideal care ne permite ca rulajele anuale de peste 200 mil. de euro în 2021 să fie menținute în sistemul financiar local și chiar să atragem în țara noastră sume importante din Spațiul Economic European - Ciprian Dobrescu, CEO Tradesilvania
Suntem onorați de parteneriatul cu Tradesilvania și de faptul că suntem parte la misiunea de a facilita accesul românilor la piața de active digitale. Lucrăm cu companii din domeniul criptomonedelor, Blockchain, NFT, știm că este un drum nebătătorit, însă apreciem că sunt domenii în care putem pune amprenta pe modul în care aceste zone vor fi implementate în viitor. Susținem inovația în business prin soluții adaptate profilului companiilor care aleg să ne devină parteneri pe termen lung - Cristian Alexandru Nae, Director General Adjunct TechVentures Bank

TechVentures Bank S.A. este o bancă românească universală înființată în 2009 și care operează sub aceasta denumire din Decembrie 2020, în urma unui proces de rebranding. În prezent, banca deține o rețea de 13 unități teritoriale și este într-o continuă dezvoltare, având în anul 2021 o creștere de peste 40% a activelor.

Platforma premium de investiții tradesilvania.com este prezentă în România de peste 4 ani, în Cluj-Napoca și București, și oferă acces 24/7 la 51 de criptomonede și 117 parități de tranzacționare automată în aplicația mobilă și web, servicii OTC (over the counter), servicii de asset management, custodie și infrastructură financiară blockchain pentru persoane fizice, companii și instituții.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

Comenteaza
loading...