Trăzniți la 112. A sunat să spună că ÎMPUȘCĂ oamenii, dar a fost o alarmă FALSĂ. VEZI ce amendă a primit

Trăzniți la 112. A sunat să spună că ÎMPUȘCĂ oamenii, dar a fost o alarmă FALSĂ. VEZI ce amendă a primit

Un bărbat din municipiul Câmpulung a sunat azi, miercuri, 11 ianuarie la 112, și a anunțat că are o armă şi va trage cu ea asupra trecătorilor, alerta dovedindu-se ulterior a fi falsă, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

„Pistolarul” nu e la prima abatere

„La data de 11 ianuarie a.c., poliţiştii (...) au fost alertaţi, în urma unui apel primit la 112, de un bărbat, cunoscut cu afecţiuni medicale, prin care solicita intervenţia poliţiei, deoarece deţine o armă pe care intenţionează să o folosească împotriva persoanelor de pe strada pe care se afla. Deşi persoana care a apelat la 112 nu a oferit date suplimentare privind identitatea ei sau locaţia în care se află, acesta a fost identificat în scurt timp de către poliţiştii de ordine publică, cel în cauză nefiind la prima sesizare care nu se confirmă", se arată într-un comunicat al IPJ Argeş.

Poliţiştii au efectuat şi un control corporal sumar, fără ca asupra bărbatului să fie identificată vreo armă sau alt obiect asemănător.

Alarmă falsă, amendă reală

În urma verificărilor, apelantul a fost amendat cu 2.000 de lei, conform legislaţiei privind organizarea şi funcţionarea Sistemului naţional unic pentru apeluri de urgenţă.

Comenteaza