News alert Trei clădiri de birouri din Cluj, vândute cu 30 de milioane de euro

Trei clădiri de birouri din Cluj, vândute cu 30 de milioane de euro

O nouă tranzacţie pe piaţa de birouri din Cluj-Napoca: Raul Ciurtin şi Florin Mariş au vândut cu 30 de milioane de euro trei proiecte office din oraș.

Grupul de firme Hexagon, controlat de Florin Mariş şi Raul Ciurtin, a semnat un acord de 30 de milioane de euro pentru vânzarea unui portofoliu de clădiri de birouri din Cluj-Napoca - Vivido Business Center (foto), Advancity Business Center şi Cube Office către Ideal Projects Services București.

Aceasta este controlată de Vetimex Capital (91% din firmă), Mirus Management & Holding Services, EFT Financial Advisory, conform Termene.ro. Asociați în Vetimex sunt Ferenc și Andrea Korponay.

Portofoliul tranzacţionat are o suprafaţă desfăşurată totală de 20.000 mp, găzduind chiriaşi precum Porsche Engineering, Bosch, Vertiv, Riverbed, Metro Systems Natuu.

Această este una dintre cele mai importante tranzacţii din piaţă de birouri din Cluj Napoca, potrivit ZF, alături de achiziţia The Office de către Dedeman şi a Liberty Technology Park de către White Star.

Comenteaza