Trei clujeni pot fi imaginea WizzAir în Europa. Vezi unde îi poţi vota

Trei clujeni pot fi imaginea WizzAir în Europa. Vezi unde îi poţi vota
Trei clujeni fac parte dintre candidaţii la titlul de imagine a companiei aeriene low-cost WizzAir, pentru acest an. Câştigătorul - dintre candidaţii din mai multe ţări, între care polonia, Ungaria, Bulgaria şi Cehia - este votat pe cunoscuta reţea de socializare FaceBook.

Candidaţii care au ajuns în etapa finală au fost preselectaţi de un grup de experţi în modă şi de reprezentanţi ai industriei aeriene. În competiţia finală au ajuns 14 angajaţi ai WizzAir, din toate ţările unde compania deţine baze aeriene - Polonia, România, Ungaria, Bulgaria, Ucraina, Cehia şi Serbia. Câştigătorii vor beneficia de o şedinţă foto profesională şi vor fi prezenţi în materialele publicitare Wizz Air din întreaga Europă.

Cei trei clujeni care au ajuns în finală sunt Liana Sărmăşan, Noemi Mago şi Flavius Pop. Aceştia pot fi votaţi pe pagina Facebook.com/wizzaircom. Aplicaţia permite opţiunea de "Căutare", astfel încât vizitatorii pot verfica candidaţii după sex, ţară sau clasament. Fiecare utilizator poate oferi 7 voturi pe zi - unul pentru fiecare ţară. Campania a început deja şi se va încheia la sfârşitul lunii aprilie,anunţă reprezentanţii WizzAir.

Amintim, compania deţine în Cluj-Napoca una dintre cele trei baze operaţionale deschise în ţară, laolaltă cu cele din Timişoara şi Bucureşti. Compania a anunţat că va deschide o a patra bază operaţională în România, în Târgu Mureş, începând din iunie.

Comenteaza