Trei nume grele din business-ul clujean îl consiliază pe rectorul UBB Cluj: Metz - NTT DATA Romania, Tetik - BT și Ene - MOL

Trei nume grele din business-ul clujean îl consiliază pe rectorul UBB Cluj: Metz - NTT DATA Romania, Tetik - BT și Ene - MOL
Noua conducere a universității clujene a fost instalată în martie 2020

Omer Tetik (Banca Transilvania), Daniel Metz (NTT DATA Romania) și Camelia Ene (MOL România) sunt managerii din Cluj incluși în noul Consiliu Consultativ Strategic al Rectorului Universității Babeș-Bolyai (CCSR-UBB), alături de Dragoș Anastasiu (Eurolines) și Gyula Fater (OTP Bank).

Acțiunile UBB în zona socio-economică vor fi discutate pe viitor în noul Consiliu Consultativ Strategic al Rectorului, numit prin decizia Rectorului UBB. CCSR are rolul de a consilia, pe bază de voluntariat, rectorul UBB pentru realizarea cât mai performantă a managementului și a conducerii operative a universității în zona socio-economică, aducându-și contribuția la modernizarea culturii organizaționale a instituției și la relaționarea cât mai bună a comunității academice a UBB cu mediul socio-economic.

Componența CCSR

·  Dragoș ANASTASIU, antreprenor, președinte Eurolines România, președintele Camerei de Comert Româno-Germane
·  Camelia ENE, Country Chairman & CEO, MOL România
· Gyula FATER, CEO, OTP Bank România
· Daniel METZ, CEO, NTT DATA România
· Omer TETIK, CEO, Banca Transilvania

„Mă bucur că acești profesioniști au venit alături de comunitatea academică a UBB pentru a contribui prin expertiza lor, voluntar, la modernizarea culturii organizaționale a UBB și la relaționarea cât mai bună a comunității academice UBB cu mediul socio-economic. Toți sunt oameni cu o expertiză de top în mediul economic – și au fost invitați ca experți, nu ca reprezentanți ai unor instituții - mă bucur că mi-au acceptat invitația și vom lucra împreună într-o colaborare care implică relații consultative bidirecționale.

UBB are numeroase colaborări cu mulți oameni de top din mediul socio-economic, punctuale sau prin „Marele Senat” al Universității. Acum am vrut însă și altceva, și anume un Consiliu flexibil, cu întâlniri periodice (minimum una pe lună) și cu oamenii pe care îi știam personal și/sau care au avut deja relații strânse cu UBB, fiind astfel familiarizați cu cultura organizațională a Universității.

Am dorit pentru început un consiliu mai restrâns, pentru a facilita lucrul în echipă, dar pe parcurs, pe măsură de procedurile de lucru se așează, sper ca și alți experți interesați să se integreze în echipă, sigur, dacă își asumă și angajamentul voluntar de timp și efort, sau să participe la unele întâlniri punctuale ale CCSR, unde pot aduce un plus de expertiză”, a declarat rectorul UBB, Daniel David.

Comenteaza