Trenurile de Cluj, suplimentate de Paște

Trenurile de Cluj, suplimentate de Paște

Societatea națională CFR Călători a decis să suplimenteze cu vagoane clasă sau pentru dormit mai multe trenuri care operează în zona Clujului.  

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

În perioada 30 aprilie - 4 mai, cu prilejul minivacanței de Paște și 1 Mai, societatea va asigura, în plus faţă de trenurile existente în programele de circulaţie, legături cu trenuri directe din Bucureşti Nord, Iaşi / Suceava, Timişoara Nord, Arad, Craiova, Baia Mare, Cluj-Napoca, Brașov spre Constanţa și staţiunile de pe litoral.

CFR Călători va suplimenta trenurile către cele mai solicitate destinații cu vagoane clasă, de dormit și cușetă pentru asigurarea mobilității pasagerilor în condiții de siguranță și confort. Inclusiv trenul de Iași/Suceava cu destinația Mangalia și retur va avea în compunere vagoane cușetă.

“Facem apel la călători să nu urce în tren fără bilet de călătorie, dacă la ghișeu/casa de bilete li se comunică faptul că locurile au fost epuizate”, a avertizat conducerea societății. Reducerile sunt de 10% pentru biletele cumpărate anticipat și de 50% pentru studenți, la clasa 2.

CFR Călători este liderul pieței feroviare din acest domeniu, principalii săi competitori fiind Regiotrans Brașov, Transferoviar Cluj-Napoca, InterRegional, Soft Trans, Astra Trans Carpatic.   

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza