Video Turdenii de la ASA Cons au prezentat proiectul Sepsi din dronă

Turdenii de la ASA Cons au prezentat proiectul Sepsi din dronă

Compania clujeană de construcții ASA Cons a arătat o filmare cu stadiul în care se află șantierul viitorului stadion Sepsi OSK, pe care îl edifică.

Anul trecut, biroul de proiectare care se ocupă de conceptul noului stadionul din Covasna a inserat imagini cu lucrările executate de constructor. Clubul de fotbal va avea, din acest an, un stadion nou, de 8.300 de locuri, și o bază de pregătire modernă care să găzduiască 350 de juniori.

Stadionul este ridicat lângă sala polivalentă și va fi la standarde care să permită desfășurarea partidelor de Europa League și din preliminariile UEFA Champions League. Investiția se ridică la 40 de milioane de lei. Sepsi beneficiază deja de o bază de antrenament nouă, cu trei terenuri, două cu iarbă naturală, celălalt cu suprafață sintetică. 

ASA Cons Turda lucrează în prezent și la noua unitate de bricolaj a grupului Dedeman, din Călărași. Noul magazin este programat să fie dat în funcțiune în septembrie. Constructorul clujean mai derulează un șantier având ca beneficiar Dedeman, în Lugoj.

Societatea din Turda a luat fiinţă în 1999, ca parte a grupului cu același nume din Ungaria. Aceasta a devenit liderul pieţei româneşti în domeniul prefabricatelor din beton armat pentru construcţii nerezidenţiale, fiind profilată pe construirea de centre comerciale şi logistice, depozite, lucrări de infrastructură, construcţii industriale şi civile.

Din 2008 face parte din grupul Consolis, lider european în livrarea soluţiilor în domeniul construcţiilor, lucrărilor civile şi infrastructurii feroviare, specializat în producţia elementelor din beton cu performanţe înalte. Consolis are 10.000 de angajați în 30 de țări și a generat venituri de 1,3 miliarde de euro în 2013.

Comenteaza