Turismul dentar din Sibiu, alimentat de clujeni

Turismul dentar din Sibiu, alimentat de clujeni

Tot mai mult clujeni aleg servicii stomatologice din municipiul Sibiu, stimulând acest tip de turism în zonă, conform statisticilor clinicii Dent Estet.  

Fiind localizate în centrul României, cu acces facil din majoritatea orașelor din țară și fiind primele clinici dentare ce tratează specializat pacienții pe grupe de vârstă, ele au înregistrat o creștere a volumului de pacienți noi veniți din județele limitrofe (Cluj, Alba, Brașov, Mureș, Hunedoara), stimulând turismul dentar intern.

“Faptul că Sibiul reprezintă o destinație turistică recunoscută la nivel internațional ne-a oferit premisele necesare pentru a putea construi și consolida o rețea extensivă de pacienți străini. Aceștia vin în principal din Germania, Austria și din Anglia, dar și din alte țări din Europa Occidentală.

Motivele pentru care aleg ne sunt legate de calitatea superioară a actului medical, gradul înalt de tehnologizare și digitalizare a clinicilor și de costurile mai mici comparativ cu cele practicate în țările lor de rezidență”, susțin reprezentanții Dent Estet.

Grupul include 10 clinici, 3 centre integrate de radiologie digitală, departament de anestezie terapie intensivă, patru studiouri foto, patru cabinete de psihologie. Suprafața spațiilor depășește 3.600 mp. Cifra de afaceri în primul semestru al anului s-a ridicat la 2,4 milioane de lei. Clinicile au avut activitatea sistată între 23 martie și 15 mai.

Comenteaza